Vill ni tjäna pengar till föreningen?

Är det så att ni vill tjäna pengar till föreningen? Att tjäna pengar till föreningen kan vara bra om det är så att ni behöver få ihop till en gemensam resa, eller till något ni ska köpa in. Ni kan då välja att sälja olika produkter via Sverigesupporten. Det för att tjäna in de pengar ni behöver.  Även skolor kan tjäna pengar till klassen. Det ni kan välja att sälja via detta företag är:

  • Kaffe
  • Kakor
  • Godis
  • Papper

Just att sälja efterfrågade produkter är smart, för då går försäljningen oftast lekande lätt. Just kaffe, kakor och godis är produkter som många gärna köper. Sedan är det rätt smart att även sälja toalettpapper så väl som hushållspapper, för även det är det många hushåll som vill ha.

Vill er förening tjäna in pengar?

Om ni har bestämt er för att det är dags att tjäna pengar till föreningen, så finns det ju en massa olika företag att samarbeta med. En av dessa är just Sverigesupporten. De är lätta att använda er av. Det är bara att kontakta dem eller så registrerar ni er via deras sida på nätet. Då får ni allt underlag ni behöver för att komma igång med att sälja.

Sedan är det bara för er att sälja de produkter ni valt. Ta upp beställningar från alla ni känner, knacka på hos grannar och dela gärna er webbshop på sociala medier. När ni kommit upp i ert mål, så får ni varorna att leverera och förtjänsten sätts in på ert konto redo att användas av er förening.