Häng med oss!

129 livescore
blimedlem 129
facebook 129
twitter
instagram 129

RUSTA KANALPLAN NU!
Skriv på namninsamlingen här

Kicki Bengtssons Pris
Dags att nominera för 2014
Läs mer klicka här

 

Dela med dig till andra

AddThis Social Bookmark Button
Föreningen PDF Skriv ut Skicka sidan

Hammarby Damfotboll är en elitsatsande förening med breddverksamheten som grund, som alltid vill bjuda publiken på Södermalm på högklassig underhållning.

Vi är erfarna, 2010 firade vi 40 år. En aktningsvärd ålder och vi är glada att kunna kombinera det traditionsrika med det nytänkande. Hammarby Damfotboll startades 1970 som en sektion inom Hammarby IF. 1999 bildades föreningen Hammarby IF DFF, då Hammarby ombildades och samtliga tidigare sektioner blev sina egna. Samtidigt bildades Hammarby IF Alliansförening, som äger varumärket och bland annat sköter det centrala medlemsregistret.

Vi är mångsidiga. Vårt damlag är vår sjutspets och spelar i Elitettan. Samtidigt erbjuder vi avancerad fotbollsutbildning för tjejer på bredd och elitnivå och har en god tradition av egen talangutveckling.

Vi är starka. Hammarby Damfotboll engagerar närmare 300 spelare och 100 ledare. Utöver det utförs ovärderligt ideellt arbete av otaliga funktionärer och föräldrar, styrelsemedlemmar och supportrar. Tillsammans utvecklar vi verksamheten - hela vägen från 5-mannafotbollen, med våra allra yngsta, till spel i varje årsklass i S:t Erikscupen till vårt damlag i Elitettan.

Vi vill alltid utvecklas. Tveka inte att Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den oss om du också vill engagera dig.

Tillsammans är vi Hammarby!

Hammarby IF DFF stadgar

Hammarby IF DFF styrelse